ΜΠΑΡΕΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΩΝ

ΥΛΙΚΑ:

  • 200 ΓΡ. ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ
  • 100 ΓΡ. ΒΡΩΜΗ
  • 60 ΓΡ. ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ ΑΝΑΛΑΤΟΥΣ ΤΡΙΜΜΕΝΟΥΣ
  • 3 ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΑ ΒΕΡΙΚΟΚΑ Ή ΔΑΜΑΣΚΗΝΑ Ή ΣΥΚΑ
  • 2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΣΟΥΣΑΜΙ
  • 1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ GOJI BERRIES
  • 1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΙΠΠΟΦΑΕΣ
  • 1 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΚΑΝΕΛΑ
  • 1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΛΙΝΑΡΟΣΠΟΡΟ
  • 1 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΣΠΟΡΟΥΣ ΤΣΙΑ

ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ:
ΛΙΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ ΣΕ ΜΠΕΝ ΜΑΡΙ, ΜΟΛΙΣ ΛΙΩΣΕΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗ ΒΡΩΜΗ, ΤΟΥΣ ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΑ ΦΡΟΥΤΑ. ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΛΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΣΠΑΤΟΥΛΑ ΣΕ ΜΙΚΡΗ ΦΟΡΜΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΛΕΙ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ. ΤΟ ΧΩΡΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ Κ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ 5 ΩΡΕΣ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ.