- ΥΛΙΚΑ:
300 γρ. γαρίδες (10 μέτριου μεγέθους μη αποφλοιωμένες) - 250 γρ. spaghetti ολικής αλέσεως
- 1 πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη
- 1 κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη
- 1 πορτοκαλί πιπεριά ψιλοκομμένη
- 4 κρεμμυδάκια φρέσκια
- 1 μικρό ξερό κρεμμύδι
- 1 ντομάτα ώριμη
- 1 κονκασέ ( ψιλοκομμένο ντοματάκι)
- 1 μικρή συσκευασία συμπυκνωμένου χυμού ντομάτας
- 1 πρέζα αλάτι
- 1 κουταλιά καστανή ζάχαρη
- Πιπέρι κόκκινο, μαύρο o Ρίγανη o Φρέσκο ή αποξηραμένο βασιλικό o 4 κουταλιές ελαιόλαδο
- 1 φλυτζανάκι λευκό κρασί


Γεωργία Μαυρογιάννη
Η Γεωργία Μαυρογιάννη είναι Διαιτολόγος Διατροφολόγος στην Λάρισα και πιστοποιημένη Master Practitioner στην αντιμετώπιση Διατροφικών Διαταραχών.
Γαριδομακαρονάδα
- 9 Δεκεμβρίου, 2016
- 8:37 πμ