Υλικά:
- 2 στήθη κοτόπουλου
- 1 κ.γ καπνιστή πάπρικα
- ¼ κ.γ σκόνη τσίλι
- ½ κ.γ σκόνη σκόρδου
- ½ κ.γ αλάτι
- 1/8 κ.γ μαύρο πιπέρι
- 4 τορτίγιες ολικής αλέσεως
- 4 μεγάλα φύλλα iceberg
- 1 κούπα τριμμένο cheddar ή mozzarella
- 1 κούπα γιαούρτι 2% ή πλήρες
Εκτέλεση:
- Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200οC στον αέρα. Μαρινάρουμε τα φιλέτα κοτόπουλο με την καπνιστή πάπρικα, το τσίλι, το σκόρδο, το αλάτι και το πιπέρι και ψήνουμε για 30-35 λεπτά.
- Αφήνουμε το κρέας να ξεκουραστεί για 10 λεπτά.
- Κόβουμε το κοτόπουλο σε λωρίδες και αρχίζουμε να συναρμολογούμε τις τορτίγιες.
- Για τη συναρμολόγηση, τοποθετούμε πάνω σε κάθε τορτίγια ένα φύλλο iceberg, στη συνέχεια το κοτόπουλο, έπειτα το τυρί και τέλος, 1 κουταλιά της σούπας γιαούρτι.
- Κλείνουμε την τορτίγια και τοποθετούμε το wrap πάνω στη γκριλιέρα.
- Ψήνουμε για 2 λεπτά την κάθε πλευρά.
- Αποσύρουμε από τη φωτιά, κόβουμε στη μέση και σερβίρουμε.