Για τη σαλάτα
- 1 φλιτζάνι σπανάκι baby
- 1 φλιτζάνι ρόκα
- 1 φλιτζάνι λάχανο
- 2-3 κουταλιές σούπας κατίκι Δομοκού *
- 1 μικρό πορτοκάλι καθαρισμένο, μόνο τα φιλέτα
- 1/4 φλιτζάνι φιστίκια Αιγίνης
- 1-2 κουταλιές της σούπας σταφίδες μαύρες
- 1/4 φλιτζάνι ελαιόλαδο
- 2 κουταλιές της σούπας μηλόξυδο **
- 2-3 κουταλιές φυσικό χυμό προτοκαλιού
- 1 κουταλάκι του γλυκού μέλι
- ½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι
- ½ κουταλάκι του γλυκού πιπέρι