kotopoulo piperies

Κοτόπουλο κοκκινιστό με πολύχρωμες πιπεριές

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 2 ΜΕΡΙΔΕΣ:

  • 300 ΓΡ. ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΤΗΘΟΣ
  • 10 ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΠΟΛΥΧΡΩΜΕΣ (ΚΟΚΚΙΝΕΣ, ΠΡΑΣΙΝΕΣ, ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ)
  • 2 ΦΡΕΣΚΕΣ  ΝΤΟΜΑΤΕΣ  ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ
  • 1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ
  • 3 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΣΟΥΠΑΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
  • 1 ΣΚΕΛΙΔΑ ΣΚΟΡΔΟ
ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ : Πλένουμε το κοτόπουλο και το βράζουμε μέχρι να βγάλει αφρούς. Σβήνουμε τη φωτιά και το πλένουμε καλά με άφθονο νερό. Βάζουμε στην κατσαρόλα κρεμμύδι, λάδι και ρίχνουμε τα κομμάτια του κοτόπουλου. Τα αφήνουμε να ροδίσουν και μετά ρίχνουμε νερό να βράσει για μισή ώρα περίπου. Μετά ρίχνουμε τη ντομάτα και τις πιπεριές κομμένες σε μικρά κομμάτια, αλάτι και πιπέρι. Αφήνουμε να περάσει ώρα για να απορροφηθεί το νερό και να βράσουν οι πιπεριές.

Μοιράσου το: