ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΓΙΟ - ΓΙΟ

Φαινόμενο γιο-γιο

ΠΩΣ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙΤΕ;

  1. Στοχεύστε στη σταδιακή απώλεια βάρους. Όσο πιο ακραίες είναι οι μέθοδοι αδυνατίσματος που ακολουθείτε, με σκοπό να χαθούν άμεσα τα κιλά, μειώνεται η απώλεια του λίπους. Ενώ αυξάνεται η απώλεια μυϊκής μάζας, η οποία είναι απαραίτητη για τη διατήρηση του βασικού μεταβολικού ρυθμού (η ενέργεια που χρειάζεται ο οργανισμός για να επιτελεστούν οι βασικές λειτουργίες). Επομένως επικεντρωθείτε όχι μόνο στον αριθμό των απολεσθέντων κιλών αλλά και στην αλλαγή της σύστασης του σώματος.
  2. Εντάξτε στη διατροφή σας όλες τις ομάδες τροφίμων με μέτρο ώστε να υπάρχει ποικιλία και ισορροπία.
  3. Ακολουθήστε έναν ισορροπημένο τρόπο διατροφής ακόμη και αν έχετε φθάσει στο στόχο σας. Οι περισσότεροι πιστεύουν ότι αν στερηθούν και πεινάσουν υπερβολικά για μικρό χρονικό διάστημα, θα πετύχουν το στόχο τους και θα επιστρέψουν στις παλιές, διατροφικές συνήθειες.
  4. Μην αντιμετωπίζετε την υγιεινή διατροφή ως αναγκαίο κακό για να χάσετε κάποια κιλά, αλλά δείτε τη ως φροντίδα του εαυτού σας.
  5. Βρείτε τρόπους εκγύμνασης που σας ευχαριστούν.
  6. Ζητήσετε τη βοήθεια ενός διατροφολόγου. Η τροποποίηση της διατροφικής συμπεριφοράς απαιτεί χρόνο, υπομονή και συνεχή εκπαίδευση. Έχοντας ένα σύμμαχο στην προσπάθειά σας , είναι μεγαλύτερες οι πιθανότητες να εξασφαλιστεί μόνιμο αποτέλεσμα.

Μοιράσου το: