Grilled Chicken Wrap

Grilled Chicken Wrap

Υλικά:

  • 2 στήθη κοτόπουλου
  • 1 κ.γ καπνιστή πάπρικα
  • ¼ κ.γ σκόνη τσίλι
  • ½ κ.γ σκόνη σκόρδου
  • ½ κ.γ αλάτι
  • 1/8 κ.γ μαύρο πιπέρι
  • 4 τορτίγιες ολικής αλέσεως
  • 4 μεγάλα φύλλα iceberg
  • 1 κούπα τριμμένο cheddar ή mozzarella
  • 1 κούπα γιαούρτι 2% ή πλήρες

Εκτέλεση:

  1. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200οC στον αέρα. Μαρινάρουμε τα φιλέτα κοτόπουλο με την καπνιστή πάπρικα, το τσίλι, το σκόρδο, το αλάτι και το πιπέρι και ψήνουμε για 30-35 λεπτά.
  2. Αφήνουμε το κρέας να ξεκουραστεί για 10 λεπτά.
  3. Κόβουμε το κοτόπουλο σε λωρίδες και αρχίζουμε να συναρμολογούμε τις τορτίγιες.
  4. Για τη συναρμολόγηση, τοποθετούμε πάνω σε κάθε τορτίγια ένα φύλλο iceberg, στη συνέχεια το κοτόπουλο, έπειτα το τυρί και τέλος, 1 κουταλιά της σούπας γιαούρτι.
  5. Κλείνουμε την τορτίγια και τοποθετούμε το wrap πάνω στη γκριλιέρα.
  6. Ψήνουμε για 2 λεπτά την κάθε πλευρά.
  7. Αποσύρουμε από τη φωτιά, κόβουμε στη μέση και σερβίρουμε.

Μοιράσου το: