kotopoulo piperies

Κοτόπουλο κοκκινιστό με πολύχρωμες πιπεριές

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 2 ΜΕΡΙΔΕΣ:

  • 300 ΓΡ. ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΤΗΘΟΣ
  • 10 ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΠΟΛΥΧΡΩΜΕΣ (ΚΟΚΚΙΝΕΣ, ΠΡΑΣΙΝΕΣ, ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ)
  • 2 ΦΡΕΣΚΕΣ  ΝΤΟΜΑΤΕΣ  ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ
  • 1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ
  • 3 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΣΟΥΠΑΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
  • 1 ΣΚΕΛΙΔΑ ΣΚΟΡΔΟ
ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ : Πλένουμε το κοτόπουλο και το βράζουμε μέχρι να βγάλει αφρούς. Σβήνουμε τη φωτιά και το πλένουμε καλά με άφθονο νερό. Βάζουμε στην κατσαρόλα κρεμμύδι, λάδι και ρίχνουμε τα κομμάτια του κοτόπουλου. Τα αφήνουμε να ροδίσουν και μετά ρίχνουμε νερό να βράσει για μισή ώρα περίπου. Μετά ρίχνουμε τη ντομάτα και τις πιπεριές κομμένες σε μικρά κομμάτια, αλάτι και πιπέρι. Αφήνουμε να περάσει ώρα για να απορροφηθεί το νερό και να βράσουν οι πιπεριές.

Μοιράσου το:

Διαβάστε ακόμη:

To bradyno paxainei
Περί Διατροφής

Το βραδυνό παχαίνει;

υδατάνθρακες
Περί Διατροφής

Υδατάνθρακες: Φίλος ή εχθρός;

βιταμίνη Β12
Περί Διατροφής

Βιταμίνη Β12

NISTEIA XORIS PARAPANISIA KILA
Περί Διατροφής

Νηστεία χωρίς παραπανίσια κιλά

kotosalata
Περί Διατροφής

Κοτοσαλάτα

frozen yogurt me mango
Περί Διατροφής

Frozen yogurt με μάνγκο